lördag 20 februari 2010

På besök

Det var lite försiktig stämning igår på "På besök". Bra publik som alltid, men dom skrattar fan inte åt vad som helst. Tomas Högblom var konferencier och fick igång stället bra. Sen skojade Kringlan, Mats Andersson, Jofi och Ankan innan pausen. Det var rätt roliga grejer generellt, men ingen skrattfest.

Efter pausen körde Jonatan Unge, Marcus och jag. Unges rutin om vilka man vill va vän med kommer att bli stor. Marcus var väldigt bra och själv får jag säga att jag rundade av kvällen med äran i behåll. Körde en blandning av gammalt, nytt och gammalt med nya slut på en del rutiner. Kändes roligt att stå på scenen och jag slängde in saker i stunden också, vilket tyder på en avslappnad inställning till ståupp. Avslutade med en sång om små grejer man retar sig på i ett förhållande. Kanske ingen skrattfest, men fick två, tre spontana uppskattande kommentarer från publiken efteråt kring just sången.

Sen började den verkliga festen, där stora delar av Malmös komikerkoloni vallfärdade till Debaser och drack vodka redbull.

Inga kommentarer: