tisdag 4 augusti 2009

SM-veckan

Igår skulle jag ha uppträtt på Malmö stadion på avslutningen av SM-veckan. Skämt hade skrivits, gitarrer stämts. Men en halvtimme innan showstart började regnet ösa ner. Scenen hade inget tak. Det var en omöjlig ekvation.

Drack istället öl på puben under Swedbank Arena. Och tog gruppbild i Malmö stadions innandömen. På bilden Idol-Robin Bengtsson med band, Martin "Yeah, yeah, wow, wow" Svensson, deras manager Johannes och kvällens ljudtekniker.I sådana stunder får man bara tänka på vad Lundell sa en gång.

För övrigt så var det roligt att se att trots alla pinnsmala friidrottare på stadion så var ändå Jakob Hård och Anders Gärderud smalast av alla. Efter 25 år i ett kommentatorsbås är de ändå spinkigare än Sara Wedlund.

För övrigt får ni gärna gissa vem på bilden som är ljudtekniker och vem som är manager.

3 kommentarer:

N. Dufåker sa...

Jag gissar på att ljudteknikern är killen med axelväskan och managern är den killen som ser lite svettig ut till vänster om killen med axelväsken.

Anonym sa...

men shit! det är ju Johannes Lagtun som är manager, så han har börjat jobba med svenska artister nu :-) Lagtun är han med svart dolce gabbana-jacka längst ner till höger!!!

Fritte Fritzson sa...

@Dufåker. Den du trodde var ljudkillen är Martin "Yeah, yeah, wow, wow" Svensson.

Däremot är han till vänster om Martin ljudtekniker.

@anonym. Helt riktigt. Johannes i D&G -jackan är managern. Såklart.