tisdag 24 mars 2009

Hemsökta huset

Jag arbetar i ett hus som arbetar mot mig. Varje morgon när jag kommer in i tevehuset på Jägersro och ska gå upp i trapphuset får jag en sån jävla kyss när jag tar i dörrhandtaget. Ingen annan verkar ha samma problem. Hemsökt hus, eller är jag bara annorlunda laddad?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fick också stötar av trappdörren... antar att vi är annorlunda laddade... vad nu det betyder


/nisse

mia sa...

Att minnas och att uppmärksamma. V 17 kommer jag ha en tävling, det gäller att vara bäst på att måla häftiga bilder i paint. Alla biddarag är vilkomna att skickas till min mejl men bara de lämpliga publiceras i bloggen. Bilden som fått flest kommentarer söndagskvällen V.17 23.59 få ett fint pris. Skicka ditt bidrag till miajunnogelin@hotmail.com.

http://miajunnogelin.blogspot.com

Anonym sa...

Statisk elektricitet... har samma problem med en av mina jackor. Medan man rör sig i den laddar den sig så när man tar i ett ledande element efteråt så slår det blixtar.
Blir nog bättre när du bytt till vårjackan!
Mvh Molly

Leif sa...

Jag vill inte på något sätt vara tråkig, skulle vilja ha en bättre och mystiskare förklaring, men det är statisk elektricitet. Antingen laddar du upp dig själv med att gnida arnmarna mot tyget när dina armar pendlar under din raska gång eller så är det heltäckningsmattor på TV-huset. Detta åtgärdas genom att blanda 1 del tvättmaskinsköljmedel och 4 delar vatten i en sprayflaka. Därefter sprayar man så att det blir glittrigt på textilmattan. Låt allt torka bort under en natt och du slipper stötar. Bra va????