lördag 1 november 2008

Norra Brunn fredag

Hej Bloggen!

Jag uppträdde på Norra Brunn igår med superkomikerna Marika Carlsson och Ann Westin. Jag körde lite konferencier i bägge akterna, dvs en tight tia i varje med en hel del publiksnack, särskilt i första halvan. Gick väldigt bra. Hade kul på scenen och fick också testat att den nya R'n'B-rutinen är en säker avslutare.

Marika var inte helt nöjd, men publiken var med henne hela vägen, vilket kanske säger endel om hennes egna prestationskrav. Ann var också mkt bra den här kvällen. Efteråt ett par öl med komikerna och sen endel branschsnack på McDonalds över en burgare.

Sen tog jag tunnelbanan till Söder och träffade Ankan, Tomas och Staffan, dvs tre fjärdedelar av Linköpings gamla punkstoltheter Snoddas. Fjärde originalmedlemmen, Lars Winnerbäck, lyste med sin frånvaro. Staffan droppade av, men Tomas och Ankan hängde på till Republik, där vi glatt svalde i oss en 3-4 gin tonics medan vi kommunicerade med 118 100 vem som egentligen sjöng i Mike Oldfields Moonlight Shadow och andra viktiga fakta.

Nu fika med Bigboss Börén och sen Norra (som jag valt att kalla Norra Brunn istället för det lite utslitna Brunnen) med Marika och Patrik Larsson. SNL!

Inga kommentarer: